We gaan er even tussen uit - Reisverslag uit Wuxi, China van Mila Birdja - WaarBenJij.nu We gaan er even tussen uit - Reisverslag uit Wuxi, China van Mila Birdja - WaarBenJij.nu

We gaan er even tussen uit

Door: Familie Opheij

Blijf op de hoogte en volg Mila

16 Augustus 2009 | China, Wuxi

Hallo vrienden en vriedinnen,
We gaan er even tussen uit voor een paar dagen. Genieten van de zon in Thailand. Mama Sonja is hier en die gaat gezellig mee. We hebben de afgelopen maanden familie op bezoek gehad, Mila is begonnen met haar Tesol cursus, mama Sonja is hier (sightseeing gedaan, great Budda, Taihu lake, Temple market, Tongli waterstad, Suzhou en nog veeeeel meer), mams is een grote steun voor Mila nu zijn hier is kan Mila flink doorstuderen, Max is lekker aan het praten en rennen, Ronnie is druk bij Wartsila en mama Sonja is druk met Max en tussendoor zijn we allen druk met eten, zoals jullie inmiddels wel weten. We hebben gisteren gegeten bij een Indiaas restaurant in Suzhou met een stel vrienden. Lekker eten zullen we in Thailand niet te kort komen. In september komen Mila en Max iig naar Nederland. Voor nu zeggen we wel te rusten. En een berichtje volgt wanneer we terug zijn uit Thailand. Groetjes, houdoe en zaijian.

• 16 Augustus 2009 - 16:23

Simone:

Een hele fijne goede vakantie en de lieve groetjes aan je moeder Mila. vanuit een zeer druk huishouden in Drunen liefs simone

• 16 Augustus 2009 - 18:59

Ome Peter En Janneke:

Hallo allemaal wij wensen jullie een fijne vakantie, maar gezien de bestemming zal dat zeker wel lukken.Hopen Mila en Max in september zeker te ontmoeten.
    Liefs en groetjes van ons uit Sprang City.

• 17 Augustus 2009 - 00:31

Astrid Frankrijk:

Thailand dat lijkt me nou wel even lekker net of dat je hiervandaan zegt ik ga naar Belgie hahahah maar dan in de tropen.Geniet er maar van met jullie 4e ik volg jullie wel via de foto,s xxxx Asrid 2.31 in d4 nacht hahahaha

• 17 Augustus 2009 - 04:36

Reshma:

Fijne vakantie! liefs Reshma

• 17 Augustus 2009 - 07:00

Mala:

fijne vakantie,en vooral een lekkere vakantie.

• 17 Augustus 2009 - 08:04

Ingrid:

Geniet van jullie vakantie!!

Liefs, Ingrid

• 20 Augustus 2009 - 00:41

Tante Gertie :

Hele fijne vakantie gewenst en veel liefs en een dikke knuffel van
    ons allemaal.Misschien tot ziens in september.

• 22 Augustus 2009 - 17:19

Maatje:

Heerlijk om te zien hoe die kleine staat te dansen. Hier is alles prima laatste weekend van de vakantie. Ik lekker een dag of 5 gehad samen met mijn meissie. Tussenons gaat het echt super dus eindelijk als laatste van de groep is koentje ook aan de vrouw. hihi
    veel plezier en tot snel
    mirjam en koen