Weekendje Shanghai
Door: Familie Opheij
Blijf op de hoogte en volg Mila
25 Maart 2009 | China, Wuxi
Max en ik gaan morgen naar Shanghai, Ronnie is vandaag al op weg naar Shanghai. Morgen heeft hij een suppliersday. We blijven het hele weekend in Shanghai met Diane en Stefan, vrienden van ons uit Wuxi. Op zaterdag gaan we naar de fakemarket, lekker shoppen en afdingen natuurlijk en 's avonds eten bij ons favoriete indiaas restaurant Vedas. Zondag gaan we afscheid nemen van Alan. We gaan lunchen in en restaurant in Shanghai. Alan is een collega van Ronnie die na 2 jaar weer terug gaat naar Engeland. Hij is voor ons hier in China als een vaderfiguur geweest en altijd betrokken bij ons leventje hier. Max is ook helemaal gek met hem. We hebben ook leuk contact met Alan's dochters, die het ontzettend fijn vonden dat Alan hier meer dan alleen collega's had.
Van de week hebben we wat leuke aankopen gedaan en die zijn inmiddels ook geleverd. De grote bbq is binnen, Max zijn tuinspeeltje en onze crosstrainer. Dus na het bbqen kunnen we voortaan al het vet verbranden. Over verbranden gesproken, het is hier al prachtig weer, ik gebruik iedere dag zoneebrand voor Max. Onze tulpen gebinnen ook al goed op te komen (toch een stukje Nederland) We zijn laatst naar een park geweest, Mei Yuan Garden en daar hebben ze een stukje keukenhof nagemaakt. Parken en tuinen aanleggen kunnen ze in China erg goed.
Zie foto's en geniet ervan. Zaijian en tot de volgende keer. Familie Opheij
Zie foto's en geniet ervan. Zaijian en tot de volgende keer. Familie Opheij
25 Maart 2009 - 13:55
Ome Peter En Janneke:
We hebben weer genoten van je verhaal en de foto's. Fijn dat het met Max zo lekker gaat.
Groetjes en een knuffel van ons uit Sprang City. -
25 Maart 2009 - 16:07
Ikke:
Hoi,leuke foto's joh,en een mooi uitnodiging.
kussies m,r+j
25 Maart 2009 - 17:27
Kristel En Jeroen:
he luitjes, leuke foto's doe alan de groeten van ons bij zijn afscheidsfeestje (als ie ons nog kent.) -
25 Maart 2009 - 20:22
Boukje:
wat een mooie foto's en leuke filmpjes. kan ik eindeliojk max in akrie zien en horen. heel fijn weekend in shanghai. ik vond het erg fijn je weer eens gsproken te hebben. dikke kus