Maximus lopus
Door: Familie Opheij
Blijf op de hoogte en volg Mila
07 April 2009 | China, Wuxi
Wat een lekker weekend was dat zeg!
en nog een lang weekend ook! volgens goed Chinees gebruik hadden we afgelopen maandag de botten van onze voorvaderen moeten reinigen. Tomb cleaning day, ja ja, de Chinezen weten hun feestdagen ook wel te verzinnen :)
Zaterdag was het nog regenachtig, maar zondag brak de zon door en hebben we heerlijk kunnen BBQ'en.
Maandag lekker uitgeslapen en toen een fiets voor Mila gekocht waar een kinderzitje voor Max op past.
Maandag was het Max die de zon liet schijnen in huize Opheij door zomaar uit zichzelf 5 stappen te zetten om daarna trots bij papa in de armen te vallen!
Komt goed uit want we willen volgend weekend (18 April) naar NL komen en dan kan hij mooi zijn eigen koffer meesjouwen. :)
Zoals het goede ouders betaamd hebben we alles natuurlijk vastgelegd op de video en hierbij kunnen jullie vast een voorproefje zien van de avondvullende voorstelling die we over 2 weken op verzoek zullen vertonen.
Voor nu, groetjes uit China,
Zai jian womende pengyou!
Voor nu, groetjes uit China,
Zai jian womende pengyou!
07 April 2009 - 15:08
Ome Peter En Janneke:
Nu heb je handen en ogen tekort om op Max te letten, hartstikke leuke foto's weer.
We zien je gauw in Kaatsheuvel of in Sprang City. -
07 April 2009 - 16:02
Mr+j:
Wij hebben hier ook zonnige dagen gehad,(zonder maxi)
inmiddels is het aan het regenen.Hele leuke foto's -
07 April 2009 - 19:24
Randy:
Hey chineesjes,
Wat leuk > het is ook een schatje he. En dan die stapjes...hihihi.